Зателефонуйте нам!

+38 (098) 558-67-02

+38 (0456) 34-48-22

Напишіть нам! info@gipron.com.ua

Галерея надсилосна з опорами

Галереї надсилосні з опорами використовуються на елеваторах та інших зернопереробних підприємствах для встановлення транспортерів над ємностями і їх подальшого обслуговування.

  • Довжина секцій: 1523 або 3046 мм
  • Ширина секції: 1170 мм
  • Максимальне навантаження: до 245 кг/м.пог
  • Максимальна довжина без додаткових опор: 6,1 або 12,2 м
  • Покриття: порошкове або гаряче цинкування
  • Максимальна висота опор: 45,69 м

Галереї надсилосні з опорами використовуються на елеваторах та інших зернопереробних підприємствах для встановлення транспортерів над ємностями і їх подальшого обслуговування. Взаємне розташування несучих та огороджуючих конструкцій визначає компоновку прогонової конструкції: несучі конструкції по висоті розташовуються в межах технологічного габариту.

За типом конструктивного рішення прогонова будова галереї належить до групи несучих конструкцій прогонових будов з металевих оболонок прямокутного перерізу, які суміщують несучі та огороджувальні функції. Вибір траси, кути нахилу (не більше 10°) і розташування опор визначаються вимогами технології та особливостями генплану підприємства Замовника.

Галерея надсилосна представляє собою збірну металоконструкцію виготовлену із конструктивної сталі і вкриту цинковим покриттям по технології гарячого цинкування. Секції галереї мають негабаритні для транспортування розміри, тому поставляються на монтаж у вигляді окремих елементів. Монтажні стики виконуються на болтових з’єднаннях.

Ширина опори в рівні фундаменту дорівнює відстані між осями галереї. Просторові опори повинні забезпечувати стійкість галереї в поздовжньому напрямку і передачу горизонтальних сил на фундаменти. Максимальна висота опори не більше 45,69 м.   Опори галерей мають, як правило, негабаритні для транспортування розміри, тому поставляються на монтаж у вигляді окремих елементів. Монтажні стики виконуються на болтах.

Серія
Галереї надсилосні
Модель
4624 С1.1 або 4624 С1.2
Довжина секції
3046 мм / 1523 мм
Ширина секції
1170 мм
Максимальна довжина без додаткових опор
12,2 м / 6,1 м
Максимальний кут нахилу
До 10 градусів
Максимальне навантаження
До 245 кг / м.пог
Покриття
Гаряче цинкування або порошкове покриття

Детальна технічна інформація про галереї за посиланням 

Рекомендовані товари
Відправити запит